Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XI.Ker. Autósiskola képes leírás - Autósiskola.tlap.hu
részletek »

XI.Ker. Autósiskola - Autósiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » XI.Ker. Autósiskola
Keresés
Találatok száma - 18 db
Autósikola BUdapesten

Autósikola BUdapesten

Villám Jogsi autósiskola. Szeretnél gyorsan autós, motoros jogosítványt szerezni? Mi segítünk benne. Profi oktatóink segítenek a maga biztos tudás elsajátításában. Elméleti oktatás indul a hét minden napján! Ha túl vagy az elméleten az sem lesz probléma, hogy heti 4 óra gyakorlati vezetés. Online KRESZ oktatásunk fél áron. Egyes pótórák díjtalanok. Autósiskola váltásnál is várunk szeretettel, ha nem tudnak megfelelő feltételeket biztosítani neked. Iskolánk tömeg közlekedéssel könnyen megközelíthető helyen található

Csigavér Autósiskola

Csigavér Autósiskola

CSIGAVÉR Autósiskola Budapest - jogosítvány, gyors jogsi szerzés - 10 óra ingyenvezetés! - Iskoláink Pesten és Budán, oktatás a hét minden napján! Kelenföld városközponti iskolánk: XI. Fejér Lipót u. 63. (Buda) Kelenföld városközpontnál található. A Fehérvári út és a Tétényi út közötti lakótelepen a középső toronyházban, a volt Autóklub helyén található. Megközelíthető: 41-es villamossal 47-es villamossal: Albertfalva - Móricz Zsigmond körtér - Deák téren keresztül közlekedik. 18-as villamossal: Albertfalva - Móricz Zsigmond körtér - Gellért tér - Déli pályaudvar utvonalon közlekedik 7-es busszal - Keleti pályaudvar - Blaha Lujza tér - Erzsébet híd - Gellért tér - Móricz Zsigmond körtér - Kelenföldi pályaudvar között közlekedik. 153-as busszal Részletes térkép Forduljon hozzánk bizalommal! Félfogadás: Hétközn apokon: 9:00-18:00 Telefon: 205-3438 204-1484 Foglalt esetén, bármelyik számunk hívható! Ha ügyfélfogadási időn kívül hív, kérünk, hogy hagyja meg a telefonszámát az üzenetrögzítőnkön, mi szívesen visszahívjuk önt!

Fkbt Autósiskola

Fkbt Autósiskola

Autósiskola motorosiskola autós motoros iskola jogosítvány Cím: Budapest, XI. ker Bartók Béla út 79. Mobil: 06 70 296 96 03 Köszönjük, hogy ellátogatott az autósiskola honlapjára. Reméljük, autósiskolánk kedvező ajánlataival hozzájárulhatunk, hogy kis létszámú, baráti hangulatú csoportokban, minél hamarabb és kedvező árak mellett vehesse kézbe jogosítványát. Autósiskolánkban szerezhet vezetői engedélyt személygépkocsira (B), motorkerékpárra(A1, Ak, A) és segédmotoros(M) kerékpárra. Beiratkozási feltételek: az előírt életkor elérése előtt 6 hónap, írni, olvasni tudás, egészségügyi alkalmasság, 1db fénykép, jelentkezési lap kitöltése. Tanfolyamok folyamatosan, minden hétfőn 17 órakor, létszámtól függetlenül, igény szerint délelőtt, vagy akár hétvégén is indulnak. Mivel célunk, hogy rövid idő alatt, de hatékonyan oktassunk, minden hallgató számára a hagyományos tan- és tesztkönyveken kívül, saját készítésű vázlatfüzetet biztosítunk. Az elméleti felkészülés végén a hallgató a Közlekedési Főfelügyelet által kidolgozott számítógépes vizsgaprogrammal tesztelheti felkészültségét.

Gki tehergépkocsi-vezetői képzés

Gki tehergépkocsi-vezetői képzés

A Számalk Közép-Európa egyik legnagyobb magániktatási intézménye 40 éves oktatási tapasztalattal. Képzéseinket a belvárosban, a Blaha Lujza tértől 3 percre találja. Tanári karunk gyakorló szakemberekből és sok éves oktatási tapasztalattal rendelkező oktatókból áll. Tekintse meg kínálatunkat, nem fog csalódni!

Guruló Nebuló Autósiskola

Guruló Nebuló Autósiskola

Guruló Nebuló Autósiskola: Iskola: 1113 Budapest, Zsombolyai út 6. Térkép Telefon: 06 (1) 386-8239 Elérhetőségek: Bóka Levente ügyvezető 06 (30) 250-3300 Tuttenuy Tamás iskolavezető 06 (20) 984-4563 Tuttenuy@freestart.hu , http://jogsi.uw.hu -Tanfolyamok délelőtt és délután és HÉTVÉGÉN is. -Szolid árak 10% DIÁKKEDVEZMÉNY!!! -Budai rutinpálya és vizsgák. -Ingyenes tankönyv, tesztkönyv, oktató cd. -Orvosi alkalmassági vizsgálat. -Elsősegély tanfolyam a helyszínen . -Fiatalos ügyfélkezelés -Részlet fizetési lehetőség -Gyors ügyintézés

Jogosítvány, autósiskola a XI. kerületben

Jogosítvány, autósiskola a XI. kerületben

A tanulókat 1-1,5 hét alatt készítjük fel a KRESZ vizsgára. A sikeres vizsga feltétele nem csak a tanfolyami részvétel, hanem az otthoni tanulás is, ezért autósiskolánk kreszkönyv, tesztkönyv és vizsgázató CD ingyenes kölcsönzési lehetőségét biztosítja az első KRESZ vizsgáig.

Jogsi Vadász Autósiskola

Jogsi Vadász Autósiskola

Motoros iskola több helyszínen, kedvező árakkal. Rugalmas időbeosztás, hétvégi oktatás is. Gyere és tedd le itt a motor vizsgát! A honlap fejlesztés alatt áll, addig ezt tudod nézegetni. :) Kedves Motorozni Vágyó! Ha eljutottál az oldalra, ez azt jelenti, kellőképpen belemélyedtél a motor jogosítvány témába. Sok motoros iskola kínálja szolgáltatásait a piacon, időbe telik, míg átböngészi az ember a lehetőségeket, ezért legelőször olvasd el, mi mit kínálunk: * folyamatosan induló, akár gyorsított tanfolyamot ugyanazon az áron (jogsi akár 1 hónapon belül) * motort, bukót, kesztyűt a motoros oktatás és motor vizsga idejére * kedvező árakat, pótóra díjak nélkül * több oktatási helyszínt Budapesten és környékén * hétvégi oktatást is * számítógépes felkészülést * ingyenes gyakorló CD-t és tankönyvet otthonra * türelmes oktatókat (nő és férfi), jó hangulatot * kedvezményes vásárlást több motoros üzletben * robogó + (bármilyen) motoros jogsi = jelentős kedvezménnyel kapod mindkettőt Ha még nem motoroztál, de foglalkoztat a dolog, gyere ki a tanpályára (XIX. ker. Nádasdy u. 133.) és nézd meg, vagy akár próbáld ki a gépeket, hogy megtudd, melyik kategóriát szeretnéd megszerezni. Bármilyen kérdésed van, tedd fel nyugodtan, szívesen válaszolunk rá! 06-30-345-0355 E-mail írása "A" kategóriás (korlátlan) jogosítvány A motoros tanfolyamot már 20,5 évesen elkezdheted, de gyakorlati vizsgát csak akkor tehetsz, ha betöltöd a 21. évedet. A nagymotor jogosítvány korlátlan méretű (bármekkora) motorkerékpárra érvényes.

Jogsi-Labor

Jogsi-Labor

Üdvözöljük a Jogsi-Labor Autós Motoros Iskola oldalán Autós Motoros JOGOSÍTVÁNY SZERZÉS AZ ÚJBUDAI VIZSGAKÖZPONTBAN. 8 percre a Móricz Zsigmond körtértől és 8 percre a Budaörsi Auchan-tól a 240E-s busszal. Korszerű, új gépkocsik: VOLKSWAGEN GOLF., VW JETTA,VW POLO..., A sikeres KRESZ vizsga esetén 3 napon belül kezdheti a vezetést* Jogosítványosoknak gyakorló óra. * 3 napon belüli vezetés alap és pótóra 2500Ft akár minden nap! Budapest XI. kerület - FlóraCoop - Virágpiac -Madárhegy 1092/06 HRSZ Telefon: 06-20-372-4175, 06-20-547-0581 e-mail-cím: info@jogsi-labor.hu

Jogsicentrum Autósiskola

Jogsicentrum Autósiskola

JOGSICENTRUM - autósiskola - jogosítvány , akció, ár, árak, árgarancia, áron, auto, autóiskola, autoiskolak, JOGSICENTRUM KÖRTÉR XI. Karinthy F. u. 3. T.: 770-1557, 06-70/312-4333 A 6-os villamos végállomásához közel, a Mórcz Zs. körtéri Pizza Hut mellett találhatod meg iskolánkat.

Hirdetés
Jövő Autósiskola

Jövő Autósiskola

Jogosítványt szeretne autóra, motorra? Szeretettel várja vezetni vágyó tanulóit a Jövő Autósiskola, ami egyedi és precíz oktatási rendszert kínál. Valós és életszerű tudást szerezhet nálunk, amire egyedi tanulási folyamatunk a garancia. Lehetőség van rugalmas fizetésre, valamint oktamétert használatra, mely percre pontosan betartja a vezetéssel töltött órákat. Idő - kilométer - és tudáspróba garanciát biztosítunk tanulóinknak. Komplex elméleti oktatást és ingyenesen tanársegédletet nyújtunk képzéseinkhez. Honlapunkon további információkat és tippeket talál iskolánkról. Keresse fel kollégáinkat amennyiben kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Jövő Autósiskola

Jövő Autósiskola

Profi autósiskola Budapesten a XI. kerületben. Nálunk garantáltan jól jársz, mert egyrészt garantáltan oktatással telik minden perc, ha mégsem így lenne, kevesebbet kell fizetned. Másrészt a kilométer garancia azt jelenti, hogy GPS-es távolságmérés gondoskodik róla, hogy a jogszabályban megadott kilométereket tényleg teljesítsd. Harmadrészt a forgalmi vizsga garancia azt jelenti, hogy ha már jól felkészültél és sikeresen teljesíted az autósiskola házi vizsgáját, garantáljuk, hogy sikerül a forgalmi vizsgád. Ha mégsem így lenne, mi álljuk a következő vizsga díját.

Lovas Autosiskola

Lovas Autosiskola

Lovas Miklós Magán Autós-Motoros Iskola Bp.XI.ker.Bartók Béla út 152/c Jogosítvány, B,A,A1,és M kategóriákban. Tanfolyamaimat korrekt áron hirdetem, ami mögött az árnak megfelelő szolgáltatás áll. Számos kedvezménnyel, rugalmas részletfizetési lehetőséggel igyekszem megkönnyíteni a jogosítvány megszerzését. Célom, hogy minden tanuló a legmagasabb színvonalon sajátítsa el a vezetés alapjait, majd jogosítvánnyal a kezében kulturáltan és biztonságosan vezessen. Az oktatás színvonalát bizonyítja a vizsgák eredményessége, ami az NKH honlapján is megtekinthető. Részleteket nézze meg a www.lovasautosiskola.hu oldalon.

Maczi Suli

Maczi Suli

Maczi-Suli Autós-Motoros Iskola Mi az, ami a leginkább jellemző ránk? Oktatással töltött évek alatt kiérlelődött, egyénre szabott képzési stratégia megvalósításával igyekszünk használható jogosítványhoz juttatni tanulóinkat, a lehető legkevesebb stresszhelyzet átélésével. Nekünk nem gond tanítványaink kora, előképzettsége vagy annak hiánya. Akár lassan tanul, akár gyorsan jut el a sikeres vizsgáig, mi örömmel várjuk. Jól vezetni öröm, élvezet és takarékosság is egyszerre. Tanfolyamainkat korrekt áron, üzleti fogások mellőzésével hirdetjük. Nem hirdetünk gyanúsan olcsó árakat, hihetetlen akciókat, de amit ígérünk, megtartjuk. Örömmel várjuk jelentkezését e-mailen, irodánkban, ügyfélfogadási időben, vagy tanfolyamszervezőnkkel telefonon egyeztetett időpontban. Üdvözlettel, Maczenkó Ferenc iskolavezető és gyakorlati oktató, Maczenkó Katalin tanfolyamszervező 1115 Budapest XI., Tétényi út 3/C Telefon: 06-1-501-39-70 06-20-298 -06-70

Mazsola-JogsiTanoda

Mazsola-JogsiTanoda

Autósiskolánkban Pesten, Budán és Budaörsön tanulhat vezetni a hét minden napján! Iskolánkban motor és személygépkocsi oktatással foglalkozunk. Oktatunk délelőtt, délután és hétvégén is! Versenyképes árainkkal a tanulók körében az egyik legnépszerűbb autósiskola vagyunk! Weblapunkon minden információt megtalál rólunk.

Mosoly Zóna - Jogosí hölgyeknek

Mosoly Zóna - Jogosí hölgyeknek

Ha szeretnél örömmel, nyugodtan és mosolyogva megtanulni autót vezetni, akkor nem lesz más választásod! Ha további kérdéseid lennének, akkor hívd fel a Mosoly Zóna forró drótját: 06-1-333-3323, vagy küldj sms-t a 06-70-258-8888 számra és szívesen visszahívunk! Személyesen is eljöhetsz hétköznaponként 10-től 17-ig a VIII. Üllői út 46. szám alatti autósiskolánkba. (A Corvin mozi mellett) Új helyszínünk Budán: Örmezei Közösségi Ház, XI. Cirmos u. 8. Tanfolyamok kedd és csütörtök délután 5-től. Helyi információk: http://okh.ujbuda.hu/ T: 310-0644 Pszt! Ez még titok!

Nk & k Autósiskola

Nk & k Autósiskola

Tanulj meg nálunk autót vezetni! Elérhetőségeink Iroda, elméleti tanterem Cím: 1114 Budapest, Villányi út 10. földszint 2. A Móricz Zsigmond körtértől 2 percre Ügyfélfogadási idő: szerdán 17-19 óráig Telefon: 2277-157, 30/9601-382 e-mail: Tanpálya, rutin- és forgalmi vizsgahely Floracoop virágpiac Cím: 1116 Budapest, Budaörsi út Megközelítés: 40-es autóbusszal a Móricz Zsigmond körtérről (Madárhegy megálló) Kresz vizsga helyek Cím: 1119 Budapest, Petzvál József u. 39. Telefon: 371-3030 Megközelítés: 41, 47, 18-as villamos (Bártfai utcai megálló) Cím: 1195 Budapest, Vas Gereben u. 2-4. Telefon: 348-2060 Megközelítés: 50-es villamossal Elsősegélynyújtás vizsga helyek Cím: Budapest, II. kerület, Moszkva tér 3. Budapest, IX. kerület, Mester u. 38. Budapest, XI. kerület, Erőmű u. 8. Vezetőengedély , autó, jogsi, jogosítványszerzés, jogosítvány, autósiskolák, kresz

SOS Autósiksola a Móricz-on

SOS Autósiksola a Móricz-on

Az SOS Autósiskola Móricz Zsigmond körtérnél található irodája várja azon tanulókat, akik türelmes, magasan képzett oktatóktól szeretnék megtanulni a vezetést. Ha minket választasz, garantáljuk, hogy stresszmentes lesz a tanulási folyamat, és mindent megteszünk, hogy minden vizsgád elsőre sikerüljön. Autósiskolánk Budapesten több helyen is megtalálható. Gazdag gépjárműparkkal várunk, amiben biztosan megtalálod a hozzád legjobban illő autót, hogy a jogosítvány megszerzését még ezzel is könnyebbé tegyük!

Tuti menü