Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
XIII.Ker. Autósiskola képes leírás - Autósiskola.tlap.hu
részletek »

XIII.Ker. Autósiskola - Autósiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » XIII.Ker. Autósiskola
Keresés
Találatok száma - 3 db
Autó-Plusz autós motoros iskola

Autó-Plusz autós motoros iskola

Autósiskola minőségi oktatással és kedvező áron. Autó-Plusz autósiskola Üdvözöljük! Mi az, amivel többet nyújtunk a többi autósiskola szolgáltatásainál? Kellemes környezet, hatékony oktatás, nyugodt oktatók és jó eredmény! A minőségi oktatásból nem engedünk! Cégünk 1990 óta működik, munkánk színvonalát, eredményességét Elismeréseink bizonyítják, ezért korrekt árat kérünk és kiszámítható kamatmentes részletfizetést kínálunk. Szeretettel várjuk új, korszerű oktatóbázisunkon az Árpád-hídnál, ami jól megközelíthető Óbudáról és Zuglóból (1-es villamossal, 32-es busszal), valamint a belvárosból és Újpestről is (3-as metróval) Az induló csoportok időbeosztását a "Tanfolyamok" oldalon találja. Guba Viktória, Fally Gyula iskolavezetők Autósiskola a térképen Kattintson a térképre, ha nagyban szeretné látni! Címünk: XIII. ker. Budapest, Petneházy u. 16-18. Tel.: 061/270 22 62 Mobil: 0670/339 39 99

Autósiskola Budapest, Jogosítvány az Autó-Plusz-nál

Autósiskola Budapest, Jogosítvány az Autó-Plusz-nál

Autósiskola Budapesten, a legjobb választás a jogosítvány megszerzéséhez, autókhoz, motorokhoz egyaránt tapasztalt oktatókkal, kedvező áron. Autó-Plusz autósiskola Budapesten az Árpád-hídnál. Nálunk a jogosítvány megszerzése kellemes, barátságos környezetben, hatékony oktatás mellett zajlik. Az Autóplusz autósiskola a legkorszerűbb, emberközpontú módszerekkel biztosítja a legrövidebb idő alatt a jogosítvány megszerzését.Számunkra kizárólag az ügyfél a fontos, ezért megújuló akciókkal és a legkedvezőbb ár/érték arányban elérhető tanfolyamokkal biztosítjuk a sikeres vizsga feltételeit.

Jogosítvány megszerzése egyszerűen

Jogosítvány megszerzése egyszerűen

Fordulat Autósiskola tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető helyen található Budapesten. A központi irodájuk a Nyugatinál kereshető fel. A cég autókra és motorokra is egyaránt biztosít jogosítványt. Hibátlan, jól karbantartott járműveken zajlik az oktatás. Az elméleti és a gyakorlati órákat is szakképzett, tapasztalt oktatók tartják. A jogosítvány megszerzése kedvezményes árakon is lehetséges, valamint motoros jogsi megszerzése után egy alkalomra ingyen lehet bérbe venni egy, a cég által bérlésre kínált motort.

Tuti menü