Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vezetéstechnika képes leírás - Autósiskola.tlap.hu
részletek »

Vezetéstechnika - Autósiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » Vezetéstechnika
Keresés
Találatok száma - 8 db
Autós vezetéstechnikai tréning

Autós vezetéstechnikai tréning

Ha szeretnéd az autód és a magad határait jobban megismerni, felkészülni a váratlan vészhelyzetek tudatos kivédésére, és biztonságban tudni a saját és családod testi épségét az utakon, akkor ez a tréning neked szól. Ha a munkatársaid naponta róják az utakat a cég érdekében, és túl sok a baleset a céges autókkal, ezért az anyagi kár és a biztosítási költségek túl magasak, a sérülésekből adódó kieséseket csökkentenéd, vagy csak egy remek csapatépítő eszközt keresel, érdemes a lapunkra benézned.

Autósiskola center

Autósiskola center

Ha még a jogosítvány megszerzése előtt állsz, jól gondol meg milyen autósiskola központot választasz! Lehet, hogy a legolcsóbb a legdrágább autósiskola, a leggyorsabb pedig a leglassúbb. Sok szélhámos autósiskola szokott ugyanis extra bevételre szert tenni direkt sikertelen forgalmi vizsgával, ezáltal plusz vezetési órákra kényszerítve a tanuló vezetőket. Ha Te nem szeretnél így járni, válogass az autósiskola center honlapján található korrekt autósiskolák közül!Keresd meg például a hozzád legközelebbi autósiskola központot!

Defenzív vezetési tréning

Defenzív vezetési tréning

A Magyar Biztonsági és Testőr Akadémia (MBTA) képzéseinek keretében bárki részt vehet a legmagasabb színvonalú biztonsági tanfolyamon. A képzés az ország legképzettebb és legelismertebb oktatói segítik. A defenzív vezetési tréning során a résztvevők megismerkednek olyan helyzetekkel, amelyek a mindennapi életben is előfordulhatnak, ezenfelül megtanulják kezelni ezeket.

Motoros vezetéstechnikai tréning

Motoros vezetéstechnikai tréning

Egy motoros vezetéstechnikai tréningen több évnyi tapasztalatot lehet begyűjteni. Személyre szabottan kapsz tanácsokat/instrukciókat a gyakorlatokhoz. Instruktoraink mind magasan képzett motoros rendőrök. Valós tempó és hatások közepette végzed el a gyakorlatokat, biztonságos körülmények között. Ez garantált fejlődést jelenthet számodra.

Move Motors Vezetéstechnika

Move Motors Vezetéstechnika

Célunk egy olyan -a motorostársadalmat átfogó- szerepvállalás, amelynek segítségével csökkenthetőek a halálos vagy súlyos sérüléssel járó motorosokat érintő közlekedési balesetek. Cégünk által szervezett vezetéstechnikai tréningek során fontos feladatunknak tekintjük egy olyan tudásanyag átadását, amely biztosítja a jelenleg és jövőben két keréken közlekedők számára a biztonságos, megbízható jármű- és veszélyhelyzetkezelést. Képzéseink, melyeket kezdő és haladó motorosoknak egyaránt a figyelmébe ajánlunk két részből -elmélet és gyakorlat- állnak. Az oktatás, amely során a jelentkezők elsajátíthatják a motorvezetési technikákat két egymásra épülő modulból áll, melyek mindegyike két napot vesz igénybe.

Vezetéstechnika-Teszt-Tréning

Vezetéstechnika-Teszt-Tréning

vezetéstechnika, Székely Gyula, Tököl, tanpálya, reptér, csúszós, tanulj vezetni

Vezetéstechnikai képzés

Vezetéstechnikai képzés

Tudta, hogy majdnem minden balesetet a vezetők hibája okoz? Ön is csak egy akar lenni a sok sérültből? Ha nem, hívjon most, hogy részt vehessen olcsón egy gyors, életszerű és hatékony képzésen!

Wenson Vezetéstechnika

Wenson Vezetéstechnika

Az év motoros tréningje a Wensontól A legtöbb motoros vágya, hogy dinamikusan, ugyanakkor biztonságosan rója a kilométereket az országutakon, hogy kanyarok százait vegye be élvezetes tempóval, a legteljesebb mértékben uralkodva motorján, no meg hogy a felmerülő vészhelyzeteket reflexből oldja meg. Mint tudjuk, ezt önerőből megtanulni igen nehéz, majdhogynem lehetetlen feladat. Amennyiben valaki csupán az országúton vagy a városban, forgalmi körülmények között gyakorolja a motorkerékpár helyes kezelését, a váratlan helyzetek megfelelő kivédését, tanulja meg a helyes féktechnikákat, bizony hatalmas veszélynek teszi ki saját maga és motorja testi épségét...stb.

Tuti menü