Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Románia Autósiskola képes leírás - Autósiskola.tlap.hu
részletek »

Románia Autósiskola - Autósiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » Románia Autósiskola
Keresés
Találatok száma - 3 db
M&b Autó - Motoriskola

M&b Autó - Motoriskola

Bemutatjuk a TURANI M& Autós-motoros iskolát: * 2004-ben , több mint 10 éves elméleti és gyakorlati oktatói tapasztalattal rendelkezve úgy döntöttünk, hogy saját tulajdonú autós-motoros iskolát alapítunk. Nem félve a rossz nyelvektől, hanem inkább a saját nevünkkel fémjelezve Turáni M& iskolának neveztük el. Elsősorban elméleti oktatásra alapoztunk. Mivel egyre jobb eredményeket értünk el, ebből kifolyólag évről-évre egyre több oktató csatlakozott hozzánk, akikkel megismerkedhet honlapunkon is. * Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy hallgatóink a tanítás és tanulás folyamatában olyan elméleti tudást érjenek el, ami nem csak a vizsgára elegendő, hanem mély alapokat ad a gyakorlati vezetéshez, majd később az önálló vezetéshez is. * Nem ígérünk ingyen Jogosítványt, elképesztő kedvezményeket, és ezer egyéb olyan kedvezményt, amelyről tudjuk, hogy nagyon jól hangzik, de megvalósíthatatlan. Csak tisztességes árakat, korrekt ügyintézést és egy szerződést, amely az Ön számára biztosíték, számunkra pedig szentírás. Felkészült oktatókat, műszakilag kifogástalan ,korszerű autókat és mindenekelőtt megfelelő légkört tudunk biztosítani. Személyes példamutatásunk mellett modern oktatási eszköztárrral rendelkezünk (videoprojektor , számítógépek, animációs filmek és más didaktikai eszközök) annak érdekében, hogy tanulóink minél előbb a biztonságos közlekedés részesei lehessenek.

Pálfi Gáspár Csaba B és C kategóriás magánoktató

Pálfi Gáspár Csaba B és C kategóriás magánoktató

Pálfi Gáspár Csaba vagyok, B és C kategóriás magánoktató. Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy minden kedves érdeklődőnek kellő információt tudjak biztosítani a jogosítvány megszerzésével kapcsolatban. Én egy 2003-s évjáratú dízel Ford Focus személygépkocsival oktatok, mely minden olyan extrát tartalmaz, amely kényelmesebbé teszi a vezetést számodra.

Székelyudvarhely TURANI M&B

Székelyudvarhely TURANI M&B

Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy hallgatóink a tanítás és tanulás folyamatában olyan elméleti tudást érjenek el, ami nem csak a vizsgára elegendő, hanem mély alapokat ad a gyakorlati vezetéshez, majd később az önálló vezetéshez is. Látogassák meg weboldalunkat további információkért.

Tuti menü