Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kresz teszt képes leírás - Autósiskola.tlap.hu
részletek »

Kresz teszt - Autósiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » Kresz teszt
Keresés
Találatok száma - 5 db
26 KRESZ teszt, amire figyelj!

26 KRESZ teszt, amire figyelj!

A forgalomban való részvétel egyik alapkövetelménye a KRESZ pontos, mindenre kiterjedő ismerete. Van 26 KRESZ teszt kérdés, amelyek elég gyakran előfordulnak a KRESZ vizsgákon és ezeket elég nagy gyakorisággal el is rontanak a vizsgázók. Olvasd végig, nehogy ezen múljon a KRESZ vizsgád! A kérdések helyes válaszait is feltüntettük, illetve ahol szükségesnek találtuk, ott természetesen magyarázatot is írtunk hozzá. Minden tesztkérdés után feltüntettük az adott kérdés KRESZ teszt könyvben lévő témakörét is.

ingyenes-Kresz-teszt

ingyenes-Kresz-teszt

Kresz-teszt kvíz minden mennyiségben, minden ami járművezetés és Kresz. - Kvíz-kaszinó ingyenes online kvíz és nyeremény játék, ahol a tudás értékké válik

Kresz Doktor

Kresz Doktor

KRESZ; KRESZ DOKTOR.HU - A Non-Stop Autós Motoros Iskola KRESZ oldala Ezt az oldalt elsősorban a Non-Stop Autós Motoros Iskola tanulói számára hoztuk létre otthoni használatra. Az iskola 1991 óta működik, ez idő alatt közel 20.000 tanulónk lett autós, motoros, vagy mopedes jogosítvány tulajdonosa. Tartozz Te is közéjük!

Kreszt Neked!

Kreszt Neked!

Üdvözöl a KreszT NEKED program! A KreszT NEKED! Szoftvert elkészítésénél célul tűztük ki , hogy a KRESZ elméleti- és forgalmi vizsgára való felkészülést a multimédia ma ismert eszközeivel mindenki számára -ide értve a hallássérülteket is- lehetővé tegyük. Olyan integrált környezetet nyújtunk NEKED, melyben az úton közlekedők számára a KRESZ-ben megfogalmazott létfontosságú fogalmak tisztázását, valamint a forgalmi szituációk megértését, szemléltető animációk, szöveges kommentárok, jeltolmács és rengeteg ábra segíti. Ha mindez nem lenne elég, kipróbálhatod frissen szerzett ismereteidet egy TESZT keretében, mely azonnali kiértékelést ad helyes és helytelen válaszaidról. Ha pedig arra vagy kíváncsi, vajon hány hibaponttal teljesítesz egy "éles" vizsgán, nos megnyugtathatunk, az országosan bevezetett számítógépes vizsgáztatási rendszer sem fog téged megizzasztani, hiszen VIZSGA programunk a rendszer teljes szimulációja. Az elsősegélynyújtó vizsga anyagát szintén megtalálod e programban. A programot a Közlekedési Főfelügyelet 258 / 3 / 2005. számon jóváhagyta, így az hatósági szempontból is tökéletesen alkalmas a KRESZ elméleti ismereteinek elsajátítására. SOK SIKERT ÉS BALESETMENTES KÖZLEKEDÉST KÍVÁNUNK!

Web Kresz

Web Kresz

Kresz teszt és tanfolyam. Kresz vizsga és gyakorlás lehetősége, szakértői gárda segítségével.

Tuti menü