Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autósiskola linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Autósiskola képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 353 db
 Autó-Plusz Autósiskola

Autó-Plusz Autósiskola

A fővárosi Autó-Plusz Autósiskola szakképzett oktatóival a megfelelő oktatásra, a kedvező árakra törekszik. Nálunk lehetőség van arra, hogy a tantermi oktatás keretein belül szakemberektől, személyesen tanulja meg a biztonságos és profi vezetést, de az elméleti rész internetes tanulására is keret biztosítunk, e-learning tanfolyamunkon keresztül így még csak be se kell járnia az iskolába! Autósiskolánkban a minőségi oktatásból nem engedünk, ezt azonban a lehető legjobb áron kínáljuk. Részletes információkért, az autósiskola elérhetőségeiét tekintse meg weboldalunkat, az induló csoportok időbeosztását pedig a tanfolyamok címszó alatt találja meg.

 Bratislava Asa Autoškola

Bratislava Asa Autoškola

Šancová 102/A, za novou tržnicou, Bratislava, tel: 02/554 10 424, non stop: 0905 616 950, 0902 292 484

 Miskolc - Tutti Tipo autósiskola

Miskolc - Tutti Tipo autósiskola

Iskolánk 1992-ben alakult és az azóta eltelt hosszú idő alatt sokan vettek részt megelégedéssel az általunk szervezett tanfolyamokon. Nem csak az a célunk, hogy tanulóink megszerezzék a jogosítványt, hanem az is, hogy a mai magasabb követelményeknek megfelelő tudást adhassuk át nekik. A mai nehéz gazdasági helyzetben is fontosnak tartjuk, hogy a személygépkocsi-vezető-, valamint motoros képzés során hallgatóink kedvező áron juthassanak magas szintű ismeretek birtokába és ezáltal a közlekedés magabiztos, megbízható részesei lehessenek. Hiszen itt érvényesül leginkább a jól ismert mondás, miszerint nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk! Az oktatás korszerű technikával, számítógépes támogatással, légkondicionált tanteremben folyik. Az elméleti órákat Miskolc belvárosában, egy minden irányból jól megközelíthető helyen tartjuk, de igény esetén vidéken kihelyezett tanfolyamokat is megszervezünk. Tanulóinkat végig támogatjuk a jelentkezéstől a vezetői engedély kiváltásáig. Kedvező áraink mellett részletfizetési lehetőséget, valamint tankönyvkölcsönzést is biztosítunk. Oktatóink kivétel nélkül évtizedes tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberek.

 Pilisvörösvár Pest-Buda Autósuli

Pilisvörösvár Pest-Buda Autósuli

Színvonalas oktatás, évtizedes tapasztalat, folyamatos és rugalmas képzés jellemzi iskolánkat. Elmélet Pilisvörösváron, Gyakorlat a bécsi úti vizsgapályán. Vizsgalehetőség a Bécsi úti és a Szentendrei pályán. Tanfolyam indul: július 13-án Pilisvörösváron, a Templomtéri Általános iskolában és Békásmegyeren! * JELENTKEZZEN TANFOLYAMRA - ONLINE Érdeklődjön, vagy jelentkezzen a jobb oldali e-mail küldő ürlapon keresztül! KÉRJÜK a telefonszámát is adja meg, hogy mihamarabb elérhessük Önt. * PilisCentrum.hu Vásárlói Kedvezmény Kártya Mutassa fel nálunk térségi Kedvezmény Kártyáját és az elméleti képzés árából 16% kedvezményt (4 000Ft) adunk! (A kedvezmények nem összevonatók) * Intenzív (két hetes) tanfolyamok is * Fizetési kedvezmények 1. részlet = elmélet + vizsgadíj Gyakorlat 3 részletben * Elmélet Pilisvörösváron Gyakorlat a saját rutinpályánkon Budapest, III. kerület, Bécsi út (136.) PRAKTIKER területén * Gyakorlati vizsgalehetőség Szentendrén vagy Óbudán Cím: 2085 Pilisvörösvár Koller Elektonika, Fő út 136. Telefon: 20 9816 895, 26 330 059 E-mail: pestbuda@citromail.hu Honlap: www.pest-buda.hu

 Rutin 2010 Autosiskola

Rutin 2010 Autosiskola

Jogosítványszerzés Debrecenben a Rutin2010 Autósiskolával. Látogasson el honlapunkra, ahol számos oktató közül válogathat, illetve megtekintheti változatos gépjármű parkunkat. Honlapunkon lehetőség van online Kresz-teszt kitöltésére, illetve Kresz játékra is. Iskolánkban a diákok a legfejlettebb eszközök segítségével, sok éves tapasztalattal rendelkező oktatók irányítása alatt sajátíthatják el a vezetés tudományát.

0-24 Autósiskola

0-24 Autósiskola

A Non-Stop Autósiskola a főváros egyik legrégebben működő autósiskolája, mely több mint két évtizede működik. Felgyorsult világban és időhiányban élünk és talán éppen ezért ezt a 4 hetes időtartamú oktatási programunkat főként a külföldön dolgozó kétlakiak választják. Akik autósiskolánkban a szombatonként induló S.O.S. turnuson leteszik útipoggyászukat a 28. napon záróvizsgázhatnak. A mostani rugalmasabb képzési-és vizsgaszabályzatnak és a mi S.O.S. programunknak köszönhetően már ezrek vezetnek országunk és Európa útjain. Tartozz te is közéjük! Tisztelettel: Angyal András iskolavezető!

1.számú Ati Autósiskola

1.számú Ati Autósiskola

Autósiskola-jogosítvány oktatás és tanfolyam az 1.számú ATI autósiskolában. Jogosítvány oktatás és tanfolyam autósiskolánk tanfolyamain, autós-motoros tanfolyamok! Autósiskola tanfolyamaira jelentkezzen még most, Akciós tanfolyamunkra. Autósiskola tanfolyamán, autós-motoros tanfolyamok! Jogosítvány oktatás és tanfolyam az 1.számú ATI-nál Autósiskola oktatás és tanfolyamot autósiskolánk tantermeiben oktatjuk Budapest 3.ker Bécsi úton és a Flórián téren, valamint a 14. kerület Ilka utcában. Az elérhetőségek menüben az önhöz közelebb levő autósiskolánkba jelentkezhet. Színvonalas elméleti és gyakorlati oktatás, mely biztosítja autósiskolánk tanulóinak részére az optimális feltételeket sikeres vizsgához. Igény esetén kamatmentes négyszeri részletfizetés (a részletékért érdeklődjön). Autósiskolánk modern gépkocsi parkkal rendelkezik, klimatizált, kultúrált környezet, barátságos légkör -Tanfolyamindítás hetente délelőtt és délután -Hétvégi tanfolyam háromhetenként -Speciális tanfolyam diszlexiásoknak havonta -Kihelyezett autósiskolai tanfolyamok rendszeresen

18. MK Autósiskola

18. MK Autósiskola

1972. Ez, a kinek távoli, kinek pedig talán nosztalgikusan közeli évszám iskolánk születési dátuma. A múlt három évtizedében a jogosítványt kiérdemelni és megszerezni vágyók ezrei tanultak és vizsgáztak sikeresen nálunk. Talán még a Te szüleid is itt tettek szert a gépjárművezetésre "felhatalmazó", áhított jogosítvány megszerzésére. A mi legfiatalabb oktatónk például szintén nálunk tanult! autó, jogsi, jogosítványszerzés, jogosítvány, jogosítvány, autósiskolák, kresz Az évtizedek alatt persze változtunk is - együtt a korral és az igényekkel. Egy valami azonban nem változott: Továbbra is azon munkálkodunk, hogy a hozzánk beiratkozók magas szakmai képzés mellett, könnyedén és gyorsan szerezzék meg jogosítványukat. A 18 autósiskola a biztonságos vezetést tanítja meg neked - ez jó hírnevünk megalapozója. Bízunk benne, hogy te leszel a következő, akinek átadhatunk egy felelősséggel felvértezett, örömteli élményt: a járművezetést...stb.

24-es Autósiskola

24-es Autósiskola

A 24-es Autósiskola 1973 óta működik Zuglóban, a Bosnyák tértől néhány lépésre. Iskolánkban A, A1, A2 és B kategóriájú jogosítványt szerezhetnek tanulóink. Szakmailag felkészült oktatókkal, korrekt árakkal és minden hónapban akciókkal várjuk a jogosítványra vágyókat! Tanulóink egyedi igényeit is figyelembe véve alakítjuk tanfolyamainkat, így lehetőség van akár délelőtti, délutáni, vagy intenzív elméleti képzésre is. Jelentkezni lehet e-mailben, telefonon, vagy iskolánkban ügyfélfogadási időben (H és Cs 14-18, P 9-12).

Hirdetés
24. sz. Munkaközösség

24. sz. Munkaközösség

A 24. számú Gépjárművezető Képző Munkaközösséget 1973-ben alapítottuk. Az iskola kezdetben tíz munkatárssal működött. Vezetőnk Nagy László volt, aki igen sokat fáradozott annak érdekében, hogy a Munkaközösség minél korszerűbb és sikeresebb legyen. A sok munka ellenére az induláskor több nehézséggel is küzdöttünk, nem rendelkeztünk például saját fogadóhelyiséggel. A gépkocsiparkunk akkoriban főkét Trabantokból, Skodákból, Ladákból és Wartburgokból állt. A kollektíva később húsz tagra, majd még tovább bővült. Működésünk kezdete óta mintegy 35 000 tanulót oktattunk autó- és közel 15 000 tanulót motorkerékpár-vezetésre. Napjainkra már rendelkezünk saját tanteremmel és fogadóhelyiséggel, gépkocsijaink között pedig már nem a Trabantoké és a kis Polskiké a főszerep. Cím: Budapest, XIV. Bácskai u. 58/a (a volt Révai J. utca) Telefonszám: 251 86 80, 30/9 505 475, 70/ 246 55 93 E-mail: huszonnegyes@freemail.hu Félfogadás: Hétfő, Csütörtök 14 - 18 Péntek 9 - 14

26 KRESZ teszt, amire figyelj!

26 KRESZ teszt, amire figyelj!

A forgalomban való részvétel egyik alapkövetelménye a KRESZ pontos, mindenre kiterjedő ismerete. Van 26 KRESZ teszt kérdés, amelyek elég gyakran előfordulnak a KRESZ vizsgákon és ezeket elég nagy gyakorisággal el is rontanak a vizsgázók. Olvasd végig, nehogy ezen múljon a KRESZ vizsgád! A kérdések helyes válaszait is feltüntettük, illetve ahol szükségesnek találtuk, ott természetesen magyarázatot is írtunk hozzá. Minden tesztkérdés után feltüntettük az adott kérdés KRESZ teszt könyvben lévő témakörét is.

27-es számú Gépjárművezető-képző

27-es számú Gépjárművezető-képző

27-es számú Gépjárművezető-képző Mk. Budapest XX.Ker Jókai M. u 85. Tel:285-1688

31. számú autósiskola

31. számú autósiskola

A 31-es számú AUTÓSISKOLA 1973-ban alakult. Amíg a 31-es számú munkaközösség nevet viselte, az ország egyik legnépszerűbb iskolája lett. A munkaközösség megszűnésével kft-évé alakult. Megalakulásunk óta több tízezer tanuló szerzett jogosítványt nálunk. Iskolánk vezetője maga is gyakorló oktató, ebből kifolyólag biztosak lehetnek benne, hogy csak nagy tapasztalattal rendelkező, türelmes, válogatott munkatársakkal dolgozunk, akik tudásuk legjavát adva át tanulóiknak, lelkiismeret furdalás nélkül engedik ki őket a forgalomba. Azok, akik minket választanak, biztosak lehetnek benne, hogy gyorsan és könnyen elsajátíthatják a szükséges ismereteket. Nagyon fontos tudásanyag ez, hiszen életünk végéig használjuk az utakon. 31. számú AUTÓSISKOLA Kft. 1191 Budapest, Kazinczy utca 4. Tel.: 0620 952 09 04 e-mail: info@jogsi31.hu Iskolavezető: Szamaránszky Tibor

Adi Driving Force Ltd.(Lancashire)

Adi Driving Force Ltd.(Lancashire)

Welcome to Driving Force! Driving Force is a dedicated team of driving instructors available in your area to ensure that you achieve your driving success - whether as a learner, an existing driver who is looking for a skills update or someone who is considering advanced driving techniques - we can provide the best cars, instructors and training. All instructors operate under a franchise agreement. We offer the following facilities: * New, dual-controlled cars, * Pick-up and Drop-Off where you want, * Your choice of male or female instructors, * Designated cars for non-smoking clients, * Our Price Promise to you - whatever the price of your lessons at the start of your courses the price to you will remain fixed. Driving Force Staff Full office support is available at: ADI "Driving Force" Ltd. 138 Rochdale Road Bury Lancashire BL9 7BD Assistance with Theory test is free of charge. Full use of on-site PC's for Theory Questions and Hazard Perception. Find us on Streetmap, All areas of Greater Manchester are covered. Instructor training available - see our Instructors page. Motorway driving and refresher courses available.

Alsónémedi Szalay Autósiskola

Alsónémedi Szalay Autósiskola

Az iskola központi oktatóterme és ügyfélfogadó irodája Szigetszentmiklós Szent Miklós u.18/B 12-es garázs Ezen kívül vannak kihelyezett tanfolyamaink: -Dunaharaszti II. Rákóczi Ferenc Ált. Iskolában -Alsónémedi Széchenyi István Általános Iskolában Ha tájékoztatónk felkelti érdeklődését, várjuk jelentkezését, türelmes oktatóinkkal.

ArTúra Autósiskola

ArTúra Autósiskola

ARTÚRA autósiskola Kapcsolatok HÍVJON, KERESSEN BENNÜNKET! BÁRMIKOR ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE FELVILÁGOSÍTÁSSAL, SZAKTANÁCSADÁSSAL! Gaál Arthur iskolavezető, tulajdonos Cím:1148 Budapest, Kerepesi út 50. Térkép 80-as troli, 95-ös autóbusz megállójánál, M2-es metró Stadionok, Pillangó u-i megállója között, 1-es villamos a közelben E-mail : info@artura.hu Web: http://www.artura.hu Tel: 220-26-68, fax: 273-17-36 Mobil: 70/33-44-971

ATI Autósiskola XII.kerületi kirendeltsége

ATI Autósiskola XII.kerületi kirendeltsége

Autósiskolánkban személygépkocsi oktatás mellett motorosoknak is indítunk állandó tanfolyamot. Motoros és autósiskolai képzésre várjuk minden vezetni megtanulni szándékozó jelentkezését. Autósiskolánk szolgáltatásai: Személygépjármű vezetőképzés (B kategória), Motoros képzés (AM, A1, A2, A), Továbbképzés, Vezetési felmérések (cégek részére), Jogosítványosoknak gyakorló óra, Igény esetén kihelyezett tanfolyam a helyszínen Kirendeltség címe: Budapest, XII.kerület, Márvány utca 8.

Tuti menü