Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
I.Ker. Autósiskola képes leírás - Autósiskola.tlap.hu
részletek »

I.Ker. Autósiskola - Autósiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » I.Ker. Autósiskola
Keresés
Találatok száma - 5 db
Azautotsiskola.com

Azautotsiskola.com

Engedje meg, hogy bemutassam miért más a mi autósiskolánk mint a többi ! Akár délelőtti-délutáni oktatással, a lehető legnagyobb mértékben meggyorsítjuk jogosítványa megszerzését. A kötelezően előírt 28 óra így 6-7 nap alatt telik le. A kötelező óraszám leadása után a gyakorlati oktatáson mindenki a neki szimpatikus oktatóval gyakorolhatja a kötelező 20 órás vezetést (B kategóriánál). Mielőtt tovább mennénk azt el kell mondanunk, hogy a gyorsaság semmiképpen nem mehet a minőség rovására ! Több olyan tanulónk is van, aki az átlagosnál lassabban halad a vizsgáival, de nekik is megfelelő és türelmes segítséget tudunk nyújtani, hiszen nem mindenkinek ugyanolyan gyorsan elsajátítható ismeretekről van szó. Főleg a gyakorlati (rutin)vizsga letétele nem a vett órák számától függ. Valakinek elég a 20 óra, azonban valakinek 30-40 óra is kell hogy biztonságosan tudjon közlekedni.

Budai Ring Autósiskola

Budai Ring Autósiskola

Figyelem - Tisztesség - Ha ezek fontosak neked, nálunk megtaláltad! A részletekért hívj minket még MA a /06-1/ 2020-521-es telefonon 14-18 óra között, vagy olvasd el lejjebb a Tanfolyamok, beiratkozás, helyszín rovatunkat! Szeretettel várunk, a Budai RING menedzsmentje és oktatói!

Budavári Autósiskola

Budavári Autósiskola

Mindnyájan elkezdtük valahogy: biciklit, kisautót vagy kismotort vezettünk. Azt hittük, hogy a kormánykerék forgatása és a gázpedál nyomkodása azonos a vezetéssel. Aztán később rájöttünk: keményen küzdenünk kell azért a tudásért, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy kormánykerék mögé üljünk. Majd megszületett az elhatározás, és hamarosan olyan képesség birtokába kerültünk, amely feljogosított bennünket arra, hogy részt vegyünk a közúti forgalomban. Végre vezethetünk! Először görcsösen figyeltünk a motorhangra és arra is, mikor kell sebességet váltanunk. Előre dőlve figyeltük az autó orrát és az első időkben az is zavart bennünket, ha mellettünk ült valaki, vagy éppen ellenkezőleg, akkor éreztük biztonságban magunkat, ha ült mellettünk egy tapasztalt sofőr. Ma már nem kell gondolkoznunk, rutinosan indexelünk, gyorsítunk vagy lassítunk és fordítjuk a kormányt. Szemünk sarkából figyeljük a jelzőtáblákat és a járdáról lelépőket. A vezetési technikára már nem kell annyira figyelnünk, megtanultuk, mint a járást, így több figyelmet szentelhetünk a forgalmi helyzetekre.

Jogsi a Zebránál

Jogsi a Zebránál

A Zebránál gyorsan és igen baráti áron tanulhatsz profi, odafigyelő autós és motoros oktatóktól. Te választhatod ki az autót, motort amin tanulsz. Az oktatás helyszíne is választható. Autós- és motorosiskolánk honlapján mindig megtalálod aktuális árainkat, induló tanfolyamainkat. Gyakori kérdések rovatunkban segítséget nyújtunk a választáshoz, döntéshez.

V.Ati Autósiskola

V.Ati Autósiskola

Iskolánk 1997-től működik, azóta folyamatosan indítunk tanfolyamokat B, A, M, C, C+E, "B+E", "D" kategóriákban. Ez alatt az idő alatt több ezer tanuló tett nálunk sikeres vizsgát és vehette át jogosítványát. 2003. júniusában megnyitottuk új oktatási központunkat és irodánkat (2600 Vác, Galcsek u. 8-10. Térkép!), ahol elméleti foglalkozások egy 30 fős tanteremben folynak. Miért válassz minket? - mert színvonalas képzést nyújtunk - mert egy fiatal és lendületes Csapat vár téged - mert áraink kedvezőek és részletfizetési lehetőséget biztosítunk - mert 15 számítógéppel felszerelt tantermünkben a vizsgán is használt hivatalos vizsgaprogramon készülhetsz - mert az elméleti tanfolyamot követően korlátlan gyakorlási lehetőséget biztosíunk, állansó konzultációs lehetőséggel - mert fiatal, klímás autókon, jó motorokon és egyéb járműveken tanulhatsz - mert igyekszünk minden problémát megoldani, célunk az, hogy tőlünk mindenki elégedetten távozzon!

Tuti menü