Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
III.Ker. Autósiskola képes leírás - Autósiskola.tlap.hu
részletek »

III.Ker. Autósiskola - Autósiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » III.Ker. Autósiskola
Keresés
Találatok száma - 6 db
1.számú Ati Autósiskola

1.számú Ati Autósiskola

Autósiskola-jogosítvány oktatás és tanfolyam az 1.számú ATI autósiskolában. Jogosítvány oktatás és tanfolyam autósiskolánk tanfolyamain, autós-motoros tanfolyamok! Autósiskola tanfolyamaira jelentkezzen még most, Akciós tanfolyamunkra. Autósiskola tanfolyamán, autós-motoros tanfolyamok! Jogosítvány oktatás és tanfolyam az 1.számú ATI-nál Autósiskola oktatás és tanfolyamot autósiskolánk tantermeiben oktatjuk Budapest 3.ker Bécsi úton és a Flórián téren, valamint a 14. kerület Ilka utcában. Az elérhetőségek menüben az önhöz közelebb levő autósiskolánkba jelentkezhet. Színvonalas elméleti és gyakorlati oktatás, mely biztosítja autósiskolánk tanulóinak részére az optimális feltételeket sikeres vizsgához. Igény esetén kamatmentes négyszeri részletfizetés (a részletékért érdeklődjön). Autósiskolánk modern gépkocsi parkkal rendelkezik, klimatizált, kultúrált környezet, barátságos légkör -Tanfolyamindítás hetente délelőtt és délután -Hétvégi tanfolyam háromhetenként -Speciális tanfolyam diszlexiásoknak havonta -Kihelyezett autósiskolai tanfolyamok rendszeresen

Budapesti Sztár Autósiskola

Budapesti Sztár Autósiskola

Izgulsz a KRESZ vizsga vagy a vezetés miatt? Autósiskolánkban nyugodt körülmények között és barátságos környezetben készülhetsz fel jogosítványod megszerzésére, és arra hogy önállóan is megálld a helyed a közlekedésben. A csoportok max. 10 főből állnak, így Te is SZTÁR -nak érezheted magad, mert mindenkivel egyénileg is foglalkozunk és nyomon követjük a fejlődését.

Holló Autósiskola

Holló Autósiskola

Holló Ferenc gépjárművezető elméleti és gyakorlati szakoktató vagyok, a Holló Autósiskola vezetője. KRESZ, vezetéselmélet, valamint műszaki és gyakorlati képzéssel foglalkozom 1985 óta. A Holló Autósiskola "B"-kategóriás járművezetői jogosítvány megszerzéséhez szükséges felkészítő tanfolyamokat szervez teljes körű ügyintézéssel. Tanfolyamaink kis létszámúak, családias hangulatúak egyéni odafigyeléssel (max. 5-10 fő). Szolid árakkal, tapasztalt, türelmes, képzett és elhivatott oktatókkal várjuk leendő tanulóinkat. Iskolánk az oktatás minőségére helyezi a hangsúlyt. Mivel nálunk a türelem nem pusztán reklámszöveg, ezért véletlenül sem fordulhat elő, hogy türelmetlen, goromba, nem hozzáértő oktatót kap, mert ketten végezzük e tevékenységet több évtizedes személyes és szakmai kapcsolattal, 20 és 30 éves gyakorlattal. Iskolánk könnyen megközelíthető: a Csobánka tértől, ill a HÉV békásmegyeri megállójától 2 percre, a hegy felőli oldalon a Veres Péter Gimnázium melletti 15 emeletes házak első épületének aljában található.

Kállay Autósiskola

Kállay Autósiskola

A Kállay Attila Magán Autósiskola 1992. szeptemberében alakult meg egyszemélyes iskolaként és azóta több oktatót foglalkoztató iskolává fejlődött. Az előző esztendőkben 200-250 tanulót iskoláztunk be évente, ez az elmúlt több, mint másfél évtized során kb. 3500 ügyfelet jelent. A tanulóink nagy része az iskolánkban végzett tanulóink ismerőseinek köréből kerül ki. Ez alapján arra következtetünk, hogy az elképzeléseink beválnak: családias környezetben (5-10 fős csoportokban), vidám hangulatban, egyéni odafigyeléssel, türelmes, jól képzett szakembergárda segítségével tanulóink sikeresen végzik el nálunk a tanfolyamot, szereznek személygépkocsi-vezetői engedélyt, valamint örömmel és bátran vezetik kocsijukat vagy a család féltett autóját. Nem az a célunk, hogy nálunk tömegesen végezzék el a tanfolyamot, hanem az, hogy szolgáltatásunk folyamatosan emelkedő színvonalával, elérhető áron, megfelelő tudásszintre érve kapjanak ügyfeleink jogosítványt. Ezt a törekvésünket értékelte a Fővárosi Közlekedési Felügyelet, mely alapján a "Legjobb fővárosi autósiskola" címért kiírt, 2002. évi versenyben a 160 autósiskola közül a 9. helyezést, 2004. évi versenyben a 172 autósiskola közül a 4.

Padlógáz Autós Motoros Iskola

Padlógáz Autós Motoros Iskola

A Padlógáz Autós és Motoros iskola 1991-es alakulása óta kiemelkedően fontosnak tartja, hogy a tanulói nyugodt, barátságos környezetben készüljenek fel a jogosítvány megszerzésére és a forgalomban történő biztonságos közlekedésre. Iskolánk a tanulói részére gyakorlati oktatás részeként lehetőséget biztosit az Allianz Vezetéstechnikai Centrumban egy speciális gyakorlati program elvégzésére. Oktatóink alapos elméleti, gyakorlati és pszichológiai ismerettel rendelkeznek. Ennek eredményeként a tanulók sikeresen teljesítik a vizsgakövetelményeket, és a már megszerzett jogosítvány birtokában önállóan is megállják helyüket a közlekedésben. Tantermeinkben a legújabb oktatási segédeszközök. (pl.: számítógép, videó, oktatótáblák, projektor...) biztosítja a szükséges ismeretek sokoldalú elsajátításának lehetőségét. Az elmúlt 15 évben 15000-nél több tanuló jutott jogosítványhoz általunk.1994-től a fővárosban két helyszínen is folytatjuk a tanulók képzését 1997 óta nem csak személyautó, hanem valamennyi motoros kategóriában is folyik már képzés. Tanulóink meghatározó százaléka mások személyes ajánlása alapján jön iskolánkba. Autó, jogsi, jogosítványszerzés, jogosítvány, jogosítvány...stb.

Sipi Autós Motoros Iskola

Sipi Autós Motoros Iskola

A legjobb fővárosi iskolának járó "Asbóth László" vándorserleg örökös tulajdonosa! Kapcsolat A "Sipi" Autós-Motoros Iskola 16 éve működik. Harmadszor nyerte el a vándorserleget, amelyet a Fővárosi Közlekedési Felügyelet a budapesti autósiskolák közötti tanulmányi verseny győztesének szánt. Áraink megfelelnek besorolásunknak és szolgáltatásunk minőségének. Tanulóinkat ellátjuk tankönyvvel, tesztkönyvvel, jegyzetekkel. A járművezető-képzésben részletfizetést biztosítunk. Fő profilunk a járművezető-képzés, de foglalkozunk továbbképzéssel is, vállalatok, vállalkozások kollektívája és magánszemélyek számára közlekedésismereti tréninggel - elméletből és gyakorlatból egyaránt. Motorkerékpárvezető-képzést minden kategóriában folytatunk. Személygépkocsivezető-képzé st Skoda Felícia, Opel Astra, Renault Thalia és Suzuki WagonR típusú járműveken végzünk. A "Sipi" Autós-Motoros Iskola 16 éve működik. Harmadszor nyerte el a vándorserleget, amelyet a Fővárosi Közlekedési Felügyelet a budapesti autósiskolák közötti tanulmányi verseny győztesének szánt.

Tuti menü