Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
II. Ker. Autósiskola képes leírás - Autósiskola.tlap.hu
részletek »

II. Ker. Autósiskola - Autósiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » II. Ker. Autósiskola
Keresés
Találatok száma - 10 db
Citrom Autósiskola

Citrom Autósiskola

B kategóriás tanfolyamainkon kedvező áron megtanítunk vezetni! Nálunk nincs sem pótóra, sem pótvizsga díj, azaz semmilyen további költség. A Mammut bevásárlóközpontban - és hamarosan Pesten, az Aréna Cornerben is - egy-egy hatalmas és minden extrával felszerelt oktatóközpontban várunk. Oktatóinkat a szakma legjobbjai közül válogatjuk, így gyorsan eljuthatsz a vizsgáig és utána is örömmel, félelem nélkül vezethetsz majd. B kategóriás tanfolyamainkon kedvező áron sokféle kis- és középkategóriás autón oktatunk. Citrom Autósiskola Zrt. - Allianz Terem Cím: Mammut I., IV. emelet (lift a mozi aulájából) (1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.) Ügyfélfogadás: H-P: 10-18h, SZ: 9-13h, V: zárva

Citrom Autósiskola

Citrom Autósiskola

AUTÓSI SKOLA, JOGOSÍTVÁNY - Standard Ati Bt. Autós-Motoros Iskola Budapest - autó, motor, jogsi, jogosítvány szerzés, jogositvány, jogositvany, autósiskolák, kresz tanfolyam, oktatás, budapest, autosiskola, autosiskolák, autóiskola, autóiskolák, jogsi, iskolák, auto, tanfolyam, járművezető, jármüvezetö, jogositvany, jogositvány, autosiskola, auto, autoiskola, autoiskola, motorkerékpár, járművezetői, képzés, oktató, elsősegély, iskola, auto, vezetői engedély, kresz, vezetes, vezetés, ár, árak, áron, vezetoi engedely, vezetői engedély, vezetöi, kedvezmenyes, a1, a, b, c, d, c+e, e, kategória, kategoria, kategoriás, kategóriás, kategorias, kat. kat, járművezetöi, jármüvezetői engedély, pav, páv, teherautó, teherautós, nehézpótkocsival, nehézpótkocsis, nehéz pótkocsival, nehéz pótkocsis, Vezetőengedély , autó, jogsi, jogosítványszerzés, jogosítvány, autósiskolák, kresz

Easydriver.hu-Education in English

Easydriver.hu-Education in English

Minőségi oktatás angol és magyar nyelven a Hidegkúti autósikola keretén belül. Elméleti és gyakorlati képzést biztosítunk A és B kategóriás jogosítvány megszerzéséhez. Magyarul nem beszélő tanulóink számára angol nyelvű tananyag segítségével egyéni konzultációk formájában történik a KRESZ (elméleti) vizsgára való felkészítés. A jogosítvánnyal már rendelkezők számára is nyújtunk gyakorlási lehetőséget. Rendszeres kedvezményeinkről weblapunkon található részletes tájékoztatás. Kiegészítő szolgáltatásaink kertén belül akár házhoz is megyünk. Külföldi jogosítvány honosításával is forduljon bizalommal hozzánk.

Elsősegély oktatás autós iskolai tanulóknak

Elsősegély oktatás autós iskolai tanulóknak

Tisztelt Hölgyem/Uram! Gyakorta látjuk, hogy autós iskolákban, kórházi nővérek, asszisztensek oktatnak elsősegélynyújtást. A Vöröskereszt munkatársai is többnyire alkalmatlanok erre a feladatra, hiszen olyan dolgot oktatnak, amihez ők sem értenek. Életükben még beteget nem láttak. Ez helytelen, nálunk ilyen nem fordulhat elő. Cégünk szakdolgozói, valódi mentésben nagy tapasztalattal, komoly szakképesítéssel rendelkező mentő-szakdolgozók. Vállaljuk, hogy felkészítjük a tanulót arra, hogy a valós élethelyzetekben hogyan kell reagálni, beteg embernek elsősegélyt nyújtani. Felkészítjük a vizsgára, hogy jogosítványa megszerzése ne az elsősegélyen múljon. Rendelkezünk minden olyan eszközzel, berendezéssel, ami ahhoz kell, hogy professzionális előadásokon elsajátíthassák a laikus elsősegély lapjait. Kiváló elméleti- és gyakorlati oktatóink vannak!

Hidegkúti Autósiskola

Hidegkúti Autósiskola

A Hidegkúti Autósiskola "B" járműkategóriára képez gépjárművezetőket. Az elméleti foglalkozásokon részt venni kötelező! Az iskolavezető mentesíti az egyes elméleti tantárgyak foglalkozásain való részvétel alól azt a tanulót, aki a tantárgynak megfelelő szakirányú képesítéssel rendelkezik, illetve a mozgáskorlátozott, a siket, valamint a magyar nyelvet nem beszélő tanulókat. Az elméleti tanórák időtartama 45 perc. Az Autósiskola tanfolyamainak elméleti óraszáma a kötelezően előírt minimális óraszámnál (28 óra) néggyel több. A gyakorlati oktatás csak az elméleti tantárgyakból tett sikeres vizsga után kezdhető meg. A gyakorlati oktatás alapoktatási és főoktatási részből áll.Az alapoktatás a jármű technikai kezelésének, a manőverezési feladatoknak, valamint a jármű biztonsági ellenőrzésének oktatására, a főoktatás a forgalmi feladatok oktatására irányul.

Kpm Autó 2000 Kft.

Kpm Autó 2000 Kft.

Autósiskolánk Budapest Keleti Károly u. 24. sz. alatt található. Vezetője Mürschberger Tibor 34 éve foglalkozik a járműoktatással. Autósiskolánkban 1996 óta folyik. Havonta kisebb csoportokban induló tanfolyamainkon kiváló képességű, tapasztalt, türelmes oktatóink biztosítják a színvonalas tanítást. Gyakorlati oktatáson, a lehetőségeink alapján minden igényt kielégítenek korszerű benzin és dieselüzemű gépkocsijainkon. Korszerű tanpályán tanulunk és ugyanott vizsgázunk is.

Krizsma Autósiskola

Krizsma Autósiskola

Örülök, hogy iskolánk felkeltette érdeklődését, remélem, hogy amennyiben minket választ, azon korábbi tanulóink sorába állhat majd, akik élményekben és tapasztalatokban gazdag emlékekkel vizsgáztak iskolánkban. Ezt bizonyítja az is, hogy tanulóink nagyrészét a mai napig is ismerősök ajánlása útján köszönthetjük tanfolyamainkon. Mindehhez hozzájárul elméleti és gyakorlati oktatóink 15-20 éves tapasztalata, és a sikerességet támasztja alá 70% feletti elsőre sikeres vizsgát tett hallgatóink száma is. Iskolánk nemrég kezdte meg működését, de már főbb jellemzőink a gördülékenység és a szervezettség, hogy a tanulóknak minél kevesebb ügyintézést kelljen átélniük. Meggyőződésem, hogy iskolánk maximálisan nyújtja ami elvárható: Családias légkört, de mégis profizmust, szervezettséget és biztonságot, reális árakon. Remélem, hogy azt gondolja, vannak még olyan honlapok, amelyek nem kizárólag a tanulók csábítására szolgálnak, hanem tényeket közölnek. Mi is igyekszünk ezt biztosítani. Kérem nézzen körül a honlapon, és ha meggyőztük, jelentkezzen.

Start-Stop Autósiskola

Start-Stop Autósiskola

Modern oktatói felszereltséggel állunk a tanulóink rendelkezésére. Vizsgakövetelményeknek megfelelő számítógépes oktatás-felkészítés történik. 15 éves tapasztalattal rendelkező türelmes oktatók segítik a hallgatók eredményes vizsgára való felkészítését. Nálunk azon a tanpályán történik a vizsga, ahol gyakorol. A forgalmi vizsga iskolánktól indul.

Sztráda Autósiskola

Sztráda Autósiskola

Sztráda Autósiskola honlapja. Náluk megtanulsz vezetni!

Hirdetés
Zebra Autós-Motoros Iskola

Zebra Autós-Motoros Iskola

Autósiskolánk 1995 tavaszán alakult. Kollégáimmal már azelőtt is jó nevű de időközben megszűnt, vagy átalakult autósiskoláknál gyakoroltuk az oktatói szakmát. A Zebránál személy-kistehergépkocsi vezetői úgynevezett "B" kategóriás képzés folyik. A kezdetben négy fővel induló iskola létszáma a mai napig dinamikusan fejlődve tizenöt főre gyarapodott. Az elmúlt tizennégy év alatt több mint 7000 tanulónk volt. Az évenkénti 500-600 tanuló felkészítése garantálja, hogy nálunk a mennyiség nem mehet a minőségi oktatás rovására. (Például vezetéskor egy időben nem ültetünk össze több tanulót.) Elméleti vizsgázóink eredményessége /80%/ jobb az országos átlagnál, elméleti előadóink színes egyéniségének, kiváló szakmai felkészültségének, egyénre szabott aprólékos felkészítő munkájának köszönhetően. Meggyőződésünk, hogy csak a jól megalapozott tudás és lelkiismeretes felkészítés garantálhatja az Ön és családja biztonságát az elkövetkezendő "autósévei" alatt. 2006 tavaszától folyamatosan indítunk motoros tanfanfolyamokat, minden kategóriában. Tanulóink jelentős része ma már ajánlásra jön hozzánk, ami nagy örömünkre szolgál.

Tuti menü