Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Győr-Moson-Sopron megye képes leírás - Autósiskola.tlap.hu
részletek »

Győr-Moson-Sopron megye - Autósiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » Győr-Moson-Sopron megye
Keresés
Találatok száma - 6 db
Győr-Autóklub Autósiskola

Győr-Autóklub Autósiskola

Magyar Autóklub Autósiskola ahol jó vezetni! EGY AUTÓSISKOLA, AHOL A KÉPZÉS A TANULÓ ÉS A KÖZLEKEDÉS BIZTONSÁGÁT SZOLGÁLJA! A Magyar Autóklub 2003 áprilisában indította újra gépjárművezető képzését Győr-Moson-Sopron megyében, amely szolgáltatása a korábban is igen népszerű volt. Az eltelt időszak alatt iskolánk az oktatott tanulók létszámát tekintve jelentős képzőszervvé fejlődött, eredményessége is az élvonalhoz tartozik. Autósiskolánk jól ötvözte a több évtizedes Autóklub tapasztalatokat a korszerű oktatási módszerekkel. EGY AUTÓSISKOLA, AHOL A KÉPZÉS A TANULÓ ÉS A KÖZLEKEDÉS BIZTONSÁGÁT SZOLGÁLJA! Győr, Mészáros Lőrinc u. 10. Tel: 96/523-006, 70-372-5600 Nyitvatartás: Hétfőtől-Péntekig 9-12; 13-17 óráig Itt van az ügyfélszolgálat és az elméleti oktatás.

Győr-Horváth Autósiskola

Győr-Horváth Autósiskola

Horváth Autósiskola Dunántúlon 3 helyen - jogosítvány Győr, Bisinger sétány. 10. Tel: 96/417-137 Fax: 96/417-137 Mobil: 30/9699-577 Email: gyorhorvath@vivamail.h

Győr-Moson-Sopron -Bilux

Győr-Moson-Sopron -Bilux

A Bilux autósiskola Győr-Moson-Sopron megye legnagyobb autósiskolája. Nálunk minden járműkategóriában megszerezheti a jogosítványt, a hivatásos sofőröket pedig szaktanfolyamok nagy választékával várjuk!

Petőháza-Márk Autóiskola

Petőháza-Márk Autóiskola

MÁRK Motoros-Autós Magániskola Kossuth u. 2. 9443 Petőháza Telefon: 99/382-133 Email: info@markautosiskola.hu

Qualitat Gépjárművezető-Képző Kft. - Autósiskola Győr

Qualitat Gépjárművezető-Képző Kft. - Autósiskola Győr

A QUALITAT Kft. Autósiskola több éves szakmai tapasztalattal működik Győrben, és nyújt magas színvonalú oktatást mindazoknak, akik gépjármű-vezetést szeretnének tanulni. Az iskola Gépjárművezetőképző Munkaközösség néven 1972-ben alakult, Magyarország első magán autósiskolájaként. Azok akik nem tudnak személyesen is részt venni a tantermi oktatáson e-learning tanfolyamunkon keresztül sajátíthatják el a gépjármű-vezetés elméleti anyagát. Az elektronikus tananyagot bárhonnan, bármikor számítógépen keresztül el lehet érni. A Qualitat szolgáltatásairól, működéséről és az aktuálisan induló tanfolyamokról bővebb információt az iskola honlapján talál.

Sopron-Lakihegyi Autósiskola

Sopron-Lakihegyi Autósiskola

Motoros Autósiskola Sopron utósiskolánk tanfolyamot biztosít 'A', 'M' és 'B' kategóriás jogosítvány megszerzéséhez. Az oktatás kis csoportokban történik, így biztosítva a hatékonyabb felkészülést. Az elméleti vizsgához számítógépes felkészítést biztosítunk. Ügyfélfogadás rendje, helye: 9400 Sopron, Híd u. 64. csütörtök: 14-15 További elérhetőségek:Telefon: 99/332-810 Mobil: 20/354-19-29, 30/574-49-45 E-mail cím: lakihegyi.laszlo@chello.hu Honlapcím: http://www.lakihegyi.hu/ Tisztelettel : Lakihegyi László Tulajdonos, iskolavezető

Tuti menü