Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Borsod-Abaúj-Zemlén megye képes leírás - Autósiskola.tlap.hu
részletek »

Borsod-Abaúj-Zemlén megye - Autósiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » Borsod-Abaúj-Zemlén megye
Keresés
Találatok száma - 7 db
 Miskolc - Tutti Tipo autósiskola

Miskolc - Tutti Tipo autósiskola

Iskolánk 1992-ben alakult és az azóta eltelt hosszú idő alatt sokan vettek részt megelégedéssel az általunk szervezett tanfolyamokon. Nem csak az a célunk, hogy tanulóink megszerezzék a jogosítványt, hanem az is, hogy a mai magasabb követelményeknek megfelelő tudást adhassuk át nekik. A mai nehéz gazdasági helyzetben is fontosnak tartjuk, hogy a személygépkocsi-vezető-, valamint motoros képzés során hallgatóink kedvező áron juthassanak magas szintű ismeretek birtokába és ezáltal a közlekedés magabiztos, megbízható részesei lehessenek. Hiszen itt érvényesül leginkább a jól ismert mondás, miszerint nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk! Az oktatás korszerű technikával, számítógépes támogatással, légkondicionált tanteremben folyik. Az elméleti órákat Miskolc belvárosában, egy minden irányból jól megközelíthető helyen tartjuk, de igény esetén vidéken kihelyezett tanfolyamokat is megszervezünk. Tanulóinkat végig támogatjuk a jelentkezéstől a vezetői engedély kiváltásáig. Kedvező áraink mellett részletfizetési lehetőséget, valamint tankönyvkölcsönzést is biztosítunk. Oktatóink kivétel nélkül évtizedes tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberek.

Automotive Autósiskola (Miskolc)

Automotive Autósiskola (Miskolc)

Jogosítványszerzés Miskolcon a Gömbicz Autósiskolával. Látogasson el honlapunkra, ahol számos oktató közül válogathat, illetve megtekintheti változatos gépjármű parkunkat. Iskolánkban a diákok a legfejlettebb eszközök segítségével, sok éves tapasztalattal rendelkező oktatók irányítása alatt sajátíthatják el a vezetés tudományát.

Miskolc-Club Autósiskola

Miskolc-Club Autósiskola

Miskolc-Club Autósiskola Elérhetőségünk: Miskolc,ds f. Fax: 06-46/414-474 Mobil:06-20/3357-509 Email: jozsefagardi@gmail.com

Miskolc-Gömbicz Autósiskola

Miskolc-Gömbicz Autósiskola

A túlélés az autósiskolánál kezdődik! Kellemes iskola, kellemes nyugdíjas évek!

Miskolc-Járási Autósiskola

Miskolc-Járási Autósiskola

Járási, jarasi, autosiskola miskolc, autósiskola miskolc, kresz, jogsi, jogosítvány, autósiskola, miskolc, vezetés, oktatás, olcsó jogosítvány, legolcsóbb JÁRÁSI Autósiskola Címünk: 3527. Miskolc, Latabár E. u. 2. Telefon: +36(20)824-9124 Ügyfélfogadás: Kedd : 14.00-16.00-ig

Sátoraljaújhely-Andrássy Autósiskola

Sátoraljaújhely-Andrássy Autósiskola

Sátoraljaújhely: Dózsa György út 5-7 (Sátorhegy Áruház földszint) Nagyné Antal GAbriella Ügyfélfogadás Kedd-péntek 9-17 óráig szombat: 9-12 óráig tel/fax: 47/324888 Itt lehetőség van ügyfélfogadási időben folyamatos számítógépes gyakorlásra.

Turbócsiga Autósiskola (Mezőkövesd)

Turbócsiga Autósiskola (Mezőkövesd)

Az autósiskola Mezőkövesd központjában, az autóbusz pályaudvartól két percre található. Gyors, pontos, olcsó és korrekt oktatás, számítógépes gyakorlási lehetőséggel, illetve távoktatással. Az oktatók szakmai felkészültsége garantálja a gyors, és zökkenőmentes jogosítványszerzést.

Tuti menü