Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baranya megye Autósiskola képes leírás - Autósiskola.tlap.hu
részletek »

Baranya megye Autósiskola - Autósiskola.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: autosiskola.tlap.hu » Baranya megye Autósiskola
Keresés
Találatok száma - 14 db
ATI Pécs

ATI Pécs

A fél évszázados Baranya megyei Autóközlekedési Tanintézet Pécsett a Hengermalom utca 4. szám alatt található. Elérhetőségek Levélcímünk: 7630 Pécs, Hengermalom u. 4. Tel.: 72/311-422, 72/311-646 Fax.: 72/311-229 Ügyfélszolgálat: Minden nap 08:00-tól 16:30-ig lehet érdeklődni a tanulmányi osztályon. Folyamatosan induló: M, A1, Akorl, B, B+E, C, C+E, D kategóriákra várjuk jelentkezését! Emailt írhatsz itt is nekünk, vagy küldd el a info@bmati.hu -ra!

HIR ADR Iskola

HIR ADR Iskola

A HIR Kereskedelmi, Információs és Továbbképző Iroda Kft - ami jellemző tanfolyama után HIR ADR Iskola néven ismert - immár 1994 óta foglalkozik gépjárműves szakemberek képzésével, szaktanfolyamok, vizsgák szervezésével. Az iskola által szervezett főbb tanfolyamok: - ADR gépkocsivezetői tanfolyam - Veszélyes áru szállításban közreműködő személyek ADR 1.3 szerinti képzése - GKI árufuvarozó tanfolyam - GKI autóbuszvezetői tanfolyam - Veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó tanfolyam - Mezőgazdasági vegyszerek és üzemanyagok mezőgazdasági vontatóval vagy lassú járművel vontatott pótkocsival történő szállítására jogosító szakvizsgára felkészítő tanfolyam - Undort keltő anyag szállítására jogosító szakvizsgára felkészítő tanfolyam - Szakmai irányító (árufuvarozó és autóbuszvezetői) tanfolyam. Tanfolyamainkon az adott szakterületek elismert szakemberei végzik a felkészítést, esetenként évtizedes oktatói múlttal. Oktatóinknak, a technikai háttérnek és nem utolsó sorban hallgatóink tudni akarásának köszönhetően a vizsgák döntő többsége sikerrel végződik, az itt végzett hallgatók a munkájukat - a tanultakat alkalmazva - magas színvonalon képesek ellátni.

JEGES Autósiskola Pécs

JEGES Autósiskola Pécs

Iskolánk B kategóriás képzéssel foglalkozik. Egyéni igényeket, elfoglaltságot is figyelembe véve alakítjuk az oktatási ütemet. Hatékony oktatási módszereinknek köszönhetően tanulóink rövid idő alatt, megfelelő tudás és gyakorlat birtokában sikerrel vizsgáznak és szereznek vezetői engedélyt.

Komló-Mazsola Autósiskola

Komló-Mazsola Autósiskola

Iskolánkat már megtalálja Komlón is a Kossuth Lajos u. 46. szám alatt. Ügyfélszolgálat: Hétfőtől Péntekig 9-12 óra között, csütörtökön 16-17 óra között is. Az aktuális árakról, kedvezményekről és a tanfolyamok időpontjáról tájékoztatást kaphat a +36-20/223-5140 telefonszámon. Komló, Kossuth Lajos u. 46.

Lendületautósiskola

Lendületautósiskola

Ez egy régi hagyományokkal rendelkező autósiskola, Pécsen ahol a legtapasztaltabb oktatók oktatnak. Órákat akár egyénileg testre szabva, igazodva a tanulók időbeosztásához választhatsz. Nagyon kedvező árakkal és rendszeres akciókkal várnak. Jogosítványt a legrövidebb idő alatt lehet szerezni. Jelentkezni folyamatosan lehet.

Nebuló Autós - Motoros Iskola

Nebuló Autós - Motoros Iskola

Iskolánkat ajánljuk MINDENKINEK , akik jó hangulatú kellemes környezetben, modern felszereltség? helyiségben, magas szakmai képzettség? oktatókkal szeretnék az autózás motorozás, fortélyait könnyen elsajátítani. Iskolánkban jelentkezhet : * B személygépkocsi * M segédmotorkerékpár * A1 motorkerékpár * Akorl motorkerékpár * A motorkerékpár tanfolyamainkra. Néz zen be hozzánk, egy hely Önre is vár.

Nebuló Autós és motoriskola Pécsett

Nebuló Autós és motoriskola Pécsett

Autós és motoros iskolánk várja szeretettel új és régi tanulóit Pécsett a Citrom utcában a Colonia Üzletházba a II. emeleten. Nálunk az oktatások kellemes környezetben, barátságos tanárokkal folytatódnak akár kresz tanfolyamról akár gyakorlati oktatásról van szó. Iskolánkban egyedülálló az internetes elérhetőségű kresz teszt, mait bárhol tudsz gyakorolni.

Pécs Új Vonal Autósiskola

Pécs Új Vonal Autósiskola

Ahogy azt nevünk is mutatja: az Új Vonal Autósiskola új irányt képvisel a gépjárművezető oktatás szürke világában. Igyekszünk ügyfeleinkkel szemben a lehető legrugalmasabb módon eljárni, speciális igényeiket is kielégíteni, a velünk szemben támasztott követelményeknek 100 %-ban megfelelni. Tesszük mindezt egy olyan minőségi gépjármű vezetőképzés keretein belül, amelyre elsődlegesen, tudatosan és folyamatosan törekszünk. Ne feledje, a célunk közös: a vezetői engedély.

Pécs-4 Kerék Autósiskola

Pécs-4 Kerék Autósiskola

Cím: 7623 Pécs, Petőfi S. u. 56. Tel.: 06 72 785 303 Mobil: 06 20 969 3483 E-mail : 4kerekautosiskola@gmail.com Felnőttképz.nyt.szám: 00270/2009

Hirdetés
Pécs-Baranya Autósiskola

Pécs-Baranya Autósiskola

Engedje meg, hogy röviden bemutatkozzunk, a Baranya Autósiskola (B+T Autós Kft) 1990.január 01-től, azaz megalakulásától folyamatosan meghatározó része Baranya megyében a gépjárművezető képzésnek. Tulajdonosok a Kultúrált Közlekedésért Alapítvány, valamint a társaság tagjai. A B+T Autós Kft két megyében teljes körű kategóriás képzést nyújt ügyfelei részére. * Moped (M) * Motorkerékpár (A1 - AK - A) * Személygépkocsi (B - B+E) * Tehergépkocsi (C) * Tehergépkocsi nehézpótkocsival(C+E) * Somogyi Béla u. 4 Pécs 7622 Telefon: 72/511-147 Fax: 72/511-148 Mobiltelefon: 20/2079006

Pécs-Fair Autósiskola

Pécs-Fair Autósiskola

Széder Ferenc vagyok a FAIR Autósiskola vezetője, és alapítója! Az oktatást 2003-ban kezdtem az ATI-nál, és a saját iskolám alapításáig gyakorlati oktatóként tevékenykedtem ott. Úgy érzem sikerült megfelelő, és kellő mennyiségű tapasztalatot szereznem ahhoz, hogy belevágjak egy autósiskola szervezésébe, alapításába. Természetesen a tapasztalatszerzés, a gyakorlat, rendkívül fontos, de nem tartom elegendőnek egy iskola szakmai, és gazdasági vezetéséhez is. Ezáltal motiválva 2004 és 2007 között főiskolai végzettséget szereztem személyügyi szervezésből. Céljaim között egy olyan autósiskola létrehozása szerepelt, melyben a tanulók színvonalas oktatási környezetben, hangulatos, kommunikációra épülő elméleti órákon nyernek betekintést az elméleti tárgyak rejtelmeibe, majd sikeres vizsga után, modern, korunk technikai igényeit kielégítő gépkocsikon, türelmes, megértő oktatók felkészítésével jutnak vezetői engedélyhez. FAIR AUTÓSISKOLA PÉCS Új Forrás Üzletház; Tel.: 70/ 652-7373 Felnőttképz

Pécs-Foral Autósiskola

Pécs-Foral Autósiskola

12 éve működő pécsi Foral Autósiskola.

Pécs-Kék T Autósiskola

Pécs-Kék T Autósiskola

Harkai Zoltán vagyok, a Kék "T" Autós és Motorosiskola iskolavezetője és elméleti oktatója. Köszönöm, az érdeklődést. Multimédiás elméleti tanfolyamainkat Pécs belvárosában az Iparosházban (Pécs, Rákóczi út 24-26)A tanfolyam során végig szemléletes, számítógépes demonstráción követheted a tananyagot. Színekkel, tartalommal töltjük meg a "körmönfont" paragrafusokat. A bemutató anyagát a Kék "T" Autósiskola több mint tIzenöt éves működése alatt gyűjtött tapasztalataim alapján állítottam össze. Hosszú hónapok munkájával sikerült olyanná alakítani, hogy a vizsgákon legtöbb nehézséget okozó problémákra koncentráljon. Megérte! Hallgatóink szerint a legszárazabb témaköröket is "élvezhetővé", érthetővé teszi. A technika önmagában azonban kevés. Nem nélkülözhető az élő magyarázat sem. Ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma csoport sem. Ami az egyik embernek egyértelmű, a másiknak bonyolult, és fordítva. A magyarázat mindig a hallgatókhoz igazodik. A legkorszerűbb, 21. századi igényeket is kielégítő, multimédiás oktatótermünkben egy hely rád is vár.

Pécs-Mazsola Autósiskola

Pécs-Mazsola Autósiskola

A Mazsola Autósiskola 2002 szeptemberében indult egyéni vállalkozói formában. Úgy terveztem, hogy egyedül megoldom annak a néhány tanulónak az oktatását aki jelentkezik a tanfolyamokra. Engem is meglepett, hogy az első tanfolyamra olyan sokan jelentkeztek - talán ez köszönhető az erőteljes reklámozásnak és a névválasztásnak - hogy néhány kollégát segítségül kellett hívni. Azóta is arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy tanulóink 90%-a azért jelentkezik hozzánk, mert valamelyik rokona, barátja, vagy ismerőse ajánlotta iskolánkat. Nekünk az elégedett ügyfél a legfontosabb. [Évente megrendezésre kerülő szakoktatói vetélkedőn elért díjaink.] Iskolánknál egyelőre csak "B" kategóriás képzés folyik. A tanfolyamok havonta indulnak délutáni időpontokban, hetente négy alkalommal, három héten keresztül. Itt a KRESZ szabályait sajátítják el hallgatóink. A foglalkozások hétfőtől csütörtökig 16:30-tól 19:00-ig tartanak. Megfelelő számú jelentkező esetén (min. 5 fő) indítunk délelőttös és hétvégi tanfo

Tuti menü